Kunst met Toekomst | Kunst mit Zukunft | Art with Future


KUNST MET TOEKOMST stelt zich tot doel hedendaagse kunst, uit collecties van overleden kunstenaars, een nieuwe eigenaar en bestemming te geven. Deze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit en geselecteerd uit de nalatenschap van kunstenaars waarop geen aanspraak is gemaakt door erven of derden. De kunstwerken zijn daarmee als het ware ‘vogelvrij’ verklaard en dreigen te verdwijnen uit het zichtveld van belangstellenden. Dankzij subsidies is het voor het publiek mogelijk om deze werken tegen sterk gereduceerde prijs te verwerven en daarmee wordt u eigenaar van een kunstwerk. De herbestemming en spreiding van kunst alsmede het contact met liefhebbers van kunst is het centrale doel van KUNST MET TOEKOMST.

KUNST MIT ZUKUNFT zielt darauf ab zeitgenössische Kunst aus Sammlungen verstorbener Künstler neue Besitzer und Ziele zu geben. Die Kunstwerke sind von hoher Qualität und wurden aus der Erbe von Künstlern ausgewählt, auf die keine Erben oder Dritte Anspruch erhoben haben. Die Arbeiten wurden damit sozusagen für vogelfrei erklärt und drohen aus dem Blickfeld der interessierten Kreisen zu verschwinden. Dank Subventionen ist es dem Publikum jetzt aber ermöglicht worden, diese Werke zu einem stark reduzierten Preis zu erwerben und somit zum Eigentümer eines Kunstwerks zu werden. Die Umverteilung und Verbreitung von Kunst sowie der Kontakt mit Kunstliebhabern ist das zentrale Ziel von KUNST MIT ZUKUNFT.

KUNST MET TOEKOMST stelt zich tot doel hedendaagse kunst, uit collecties van overleden kunstenaars, een nieuwe eigenaar en bestemming te geven. Deze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit en geselecteerd uit de nalatenschap van kunstenaars waarop geen aanspraak is gemaakt door erven of derden. De kunstwerken zijn daarmee als het ware ‘vogelvrij’ verklaard en dreigen te verdwijnen uit het zichtveld van belangstellenden. Dankzij subsidies is het voor het publiek mogelijk om deze werken tegen sterk gereduceerde prijs te verwerven en daarmee wordt u eigenaar van een kunstwerk. De herbestemming en spreiding van kunst alsmede het contact met liefhebbers van kunst is het centrale doel van KUNST MET TOEKOMST.

 

 

ART WITH FUTURE aims to give contemporary art from the collections of deceased artists new owners and destinations. The artworks are of high quality and have been selected from the legacy of artists on which no claim has been made by heirs or third parties. The works have thus been declared ‘outlawed’, as it were, and are threatened to disappear from the field of view of interested parties. Thanks to subsidies, it has been made possible for members of the public to acquire these works at a greatly reduced price and thus become the owner of a work of art. The reallocation and distribution of art as well as the contact with art lovers is the central goal of ART WITH FUTURE.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »